reklama
kategoria: Miasto
23 grudzień 2011

Nie bójmy się lepić pierogów

zdjęcie: Nie bójmy się lepić pierogów / Po ugotowaniu, dla uzyskania lepszego smaku możemy nasze pierogi podsmażyć na patelni.
Po ugotowaniu, dla uzyskania lepszego smaku możemy nasze pierogi podsmażyć na patelni.
Pierogi z farszem, przygotowane z mięsem, twarogiem, owocami, a na Święta Bożego Narodzenia z kapustą i grzybami. Wytrawne czy na słodko, gotowane czy smażone najlepiej smakują gdy... ulepimy je sami!
REKLAMA
pogoda Gryfino
2.6°C
wschód słońca: 07:41
zachód słońca: 15:56
Koronawirus
zachodniopomorskie
reklama

Kalendarz Wydarzeń / Koncertów / Imprez w Gryfinie

kiedy
2025-01-31 19:00
miejsce
Gryfiński Dom Kultury, Gryfino,...
wstęp biletowany